My Propane

My Propane

+ support Kid Harlequin
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 15,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 17,-
Bestel tickets

Informatie

My Propane heeft in de afgelopen jaren een flinke reputatie opgebouwd door hun eigen visie op moderne metal en hun krachtige liveshows. De band heeft in heel Europa gespeeld met bands als Epica, Evergrey, Moonspell, VUUR, Scar Symmetry en Paradise Lost.

My Propane kwam in januari van dit jaar met hun tweede plaat “Antidote”. Geproduceerd door Joost van den Broek (Epica, Ayreon, Powerwolf en Navarone) en gemasterd door Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Delain). Het album gaat los vanaf de eerste minuut met agressieve en beklemmende metal. Mede veroorzaakt door de toevoeging van extra gitarist Frank Schiphorst, bekend van Mayan. Deze waardige opvolger van “Modern Violent Gentleman” uit 2013 staat garant voor weer een vette show.

Line up:
Valerio Recenti – zang
Frank Schiphorst – gitaar
Jord Otto – gitaar
DJ van Zon – bas
Remon Masseling – drums

Voorprogramma

Kid Harlequin

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeiders stad Rotterdam en maakt vuige rock i.c.m. live electronica. Met deze unieke sound, verkreeg deze 5 mans formatie, aftershows van niemand minder dan Alter Bridge en Placebo in de HMH en Ziggo Dome. Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. De band laat zich kenmerken door een sound met strakke gitaar riffs, vuige elektronica, melodieuze zang en vooral een energieke live performance. Deze sound is te vergelijken met bands als: Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones. Op het meest recente album ITCH zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en heeft Marcela Bovio ( Stream of Passion ) een fantastische bijdrage geleverd met de song Hounds.

https://www.kidharlequin.com/
Bekijk programma