Michael Schenker's Temple of Rock

Michael Schenker's Temple of Rock

+ support Motorjesus
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 28,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-
Bestel tickets

Informatie

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen in de wereld. Hij wordt vaak in één adem genoemd met gitaar-grootheden als Steve Vai, Eddie van Halen en Stevie Ray Vaughan. In 1972 maakt Michael zijn debuut bij The Scorpions, waar ook zijn oudere broer Rudolf Schenker deel van uitmaakt. Enkele jaren later maakt hij de overstap naar UFO. Eind jaren ’70 richt hij de Michael Schenker Group op en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière.

In 2013 bracht Schenker zijn nieuwe album “Bridge The Gap” uit. Deze nieuwe plaat bevat heerlijke melodische rock ’n roll. Tijdens deze show speelt Michael Schenker een selectie van zijn eigen werk, maar ook nummers uit zijn periode bij The Scorpions en UFO. Michael Schenker wordt bijgestaan door ex-Scorpions drummer Herman Rarebell, bassist Francis Buchholz, zanger Doogie White (ex-Rainbow) en Wayne Findlay (guitar, keyboards).

Voorprogramma

Motorjesus

De Duitse hardrock band Motorjesus staat garant voor klassieke heavy metal á la Iron Maiden. Motorjesus zag in 1992 het levenslicht onder de naam The Shitheadz. De band stond eerder in het voorprogramma van Volbeat, Anthrax, maar ook The Misfits en Motorhead. Een aanrader voor fans van Peter Pan Speedrock, Motorhead en Danko Jones.

http://www.motorjesus.net/