Michael Schenker Group

×

Het ‘Michael Schenker Fest’ van 13 december 2020 kon niet doorgaan door de maatregelen betreffende het Corona virus. Als je al kaartjes blijven deze geldig voor deze show. Je ontvangt hierover mail van Ticketmaster.

Michael Schenker Group

50th Anniversary & IMMORTAL tour
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 44,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 45,-
Bestel tickets

Informatie

De show op 13 december 2020 kon helaas niet doorgaan, maar Michael Schenker komt met de huidige MSG bezetting (Ronnie Romero, Steve Mann, Bodo Schopf en Michael Voss) terug voor zijn '50th Anniversary'! Intussen is er ook een nieuw album, "Immortal' dus deze exclusieve Nederlandse show mag je niet missen.

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen ter wereld. In de jaren ’70 maakte Michael deel uit van The Scorpions en UFO. Met de oprichting van Michael Schenker Group (MSG) in 1979 legde Michael Schenker de basis voor een van de meest glorieuze solocarrières aller tijden in de hardrock. Michael werkte samen met talloze grote namen, ook onder de titel ‘Michael Schenker Fest’. Nu keert de gitaarheld weer terug naar zijn roots. Over zijn nieuwe album “Immortal” zegt hij: ‘Ik speelde gewoon vanuit mijn hart, zoals altijd. Special guest TBA!

 

 

Bekijk programma