Michael Schenker Fest (Uitverkocht)

Michael Schenker Fest (Uitverkocht)

+ support Vanish
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 34,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 36,-

Informatie

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen ter wereld. Hij maakt in de jaren '70 deel uit van The Scorpions en UFO. Daarna richt hij de Michael Schenker Group op en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière. Dit najaar gaat hij op tour met maar liefst drie van de beste classic rockzangers die er bestaan én tevens de originele bandleden van de Michael Schenker Group: Gary Barden, Graham Bonnet en Robin McAuley.

Het is een wonder dat het is gelukt om de originele bandleden uit de jaren ’80 allemaal bij elkaar te krijgen. Michael Schenker’s solocarrière start in 1980 met het debuutalbum “Michael Schenker Group” met vocalist Gary Barden. In 1982 neemt Graham Bonnet, die net Ritchie Blackmore’s Rainbow had verlaten, het stokje over van Barden. Samen met Bonnet, bassist Chris Glen en drummer Ted McKenna neemt Schenker het album “Assault Attack” op. In 1986 vormen zanger Robin McAuley en Michael de McAuley Schenker Group. Naast Chris Glen, Ted McKenna, is ook gitarist Steve Mann tijdens deze show van de partij! Een exclusief optreden dat je niet mag missen!

 

 

Voorprogramma

Vanish

De Duitse metalband Vanish draait alweer een tijdje mee. De band staat garant voor powermetal met prog en trash invloeden.

http://www.vanish-metal.com/