UITGESTELD - Michael Schenker Fest

×

Door de al geldende en de nieuwe aangescherpte maatregelen van 3 november, kan deze show helaas niet doorgaan. We zijn al op zoek naar een vervangende datum. Als je al kaartjes had word je op de hoogte gehouden via onze website, socials en Ticketmaster.

UITGESTELD - Michael Schenker Fest - 50th Anniversary - Revelation Tour

  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Dagkassa: 45,-

Informatie

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen ter wereld. In 2020 komt Michael Schenker samen met zangers Gary Barden, Robin McAuley, Doogie White, bassist Chris Glen, gitarist Steve Mann en drummer Bodo Schopf voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij! Special guest tijdens deze show in Zoetermeer is frontman Ronnie Romero, bekend van Ritchie Blackmore’s Rainbow en Lords of Black.

In de jaren ’70 maakte Michael Schenker deel uit van The Scorpions en UFO. Daarna ziet de Michael Schenker Group het levenslicht en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière. Het debuutalbum “Michael Schenker Group” met frontman Gary Barden kwam in 1980 uit en vele albums volden. In 1986 vormden Michael Schenker en zanger Robin McAuley de ‘McAuley Schenker Group’. Zanger Doogie White, ook bekend als zanger van Ritchie Blackmore’s Rainbow, werkt sinds 2011 met Schenker samen. Dit is je kans om deze geweldige muzikanten allemaal op één avond te zien!

 

 

Bekijk programma