Meier-Budjana Group feat. Jimmy Haslip

Meier-Budjana Group feat. Jimmy Haslip

  • Zaal open: 19.30
  • Aanvang: 20.30
  • Voorverkoop: 24,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

De meesten kennen Nicolas Meier als gitarist van The Jeff Beck Group. Voor fans van Indo rock heeft Dewa Budjana geen introductie meer nodig. Sinds tijden is hij een van de sterren van Indonesië. Zijn band Gigi bekleed al meer dan 20 jaar de top. Ze verkopen alle grote zalen uit en verkochten miljoenen albums.
Zowel Nicolas als Dewa brachten onlangs nieuwe albums uit op het label van Steve Vai, Favoured Nations

Optredens van:

Nicolas Meier

De Zwitser Nicolas Meier die in Engeland woont en werkt en daar wordt gezien als een van de meest originele en opvallende jazzgitaristen van de laatste jaren.

De meesten zullen hem vooral kennen van The Jeff Beck Group.

http://www.meiergroup.com/

Dewa Budjana

Dewa Budjana is een gitaarvirtuoos uit Indonesië die daar al een levende legende is met een bandgeschiedenis (hij speelde in een aantal toptienbands) en een aantal soloalbums op zijn naam. Er verschenen vrij snel achter elkaar drie albums achter elkaar op het New Yorkse label MoonJune van Leonardo Pavkovic, de man die de hele wereld afstruint op zoek naar intelligente jazzrock. Dewa Budjana speelt scherp en spannend en met zijn magnifieke composities en schitterende gelaagde arrangementen weet hij de jazzrock weer een stapje verder te brengen. Hij weet Indonesië en de jazzrock van het westen prachtig bij elkaar te brengen.

http://dewabudjana.com