Matt Schofield

Matt Schofield

+ support TOINE
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 26,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 27,-
Bestel tickets

Informatie

Matt Schofield wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve Britse bluesartiesten van zijn generatie. Hij staat in de top tien van beste Britse Blues-gitaristen aller tijden bij Guitar & Bass Magazine, naast de legendes Eric Clapton en Peter Green. Drie opeenvolgende overwinningen voor gitarist van het jaar en een overwinning voor Album of the Year bij de British Blues Awards maakten hem tot hun Hall of Fame.

Matt Schofield’s melodische vloeiende stijl, samen met zijn gepassioneerde en emotionele live-optredens hebben hem tot een van de meest gewilde moderne Blues-gitaristen gemaakt. Ter ere van het 15-jarig jubileum van het solo-debuut van Schofield met zijn orginele Orgel Trio, heeft hij de release aangekondigd van een nieuw Trio-album voor begin 2019, en zal het debuut maken van een grotere “Blues Revue” -stijlgroep met gastvocalisten en blazers.

Voorprogramma

TOINE

Toine Scholten is een Singer-Songwriter die zijn inspiratie haalt uit Blues en Soul. Toine stond eerder in het voorprogramma van muzikanten als Robben Ford (Miles Davis) en Erwin Java (Herman Brood, Cuby and The Blizzards). Op dit moment werkt hij aan zijn eerste E.P. genaamd ‘Diversity’ die in 2019 zal worden released. Naast Toine Scholten bestaat de band uit toetsenist Karel Boehlee, bassist Robin Koerts en drummer Marc Schenk.

https://www.toinescholten.com/