Manora & Moonstruck

Manora & Moonstruck

Symfonische en progressieve metal
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Met deze twee bands is het ijzertijd in het Podiumcafé! Manora uit Zoetermeer en Moonstruck uit Boskoop laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van symfonische en progressieve metal.

Optredens van:

Manora

Manora is enkele jaren geleden ontstaan toen gitarist Ivo Visser en toetsenist Arthur Stok hun eigen nummers begonnen te schrijven. Na verschillende veranderingen in de line-up vond Manora eind 2016 een vaste bezetting, met Tijn Scholtze op drums, Tomasz Kisielewicz op basgitaar en frontvrouw Mirte van der Ham.

Met deze bezetting kwam alles in een stroomversnelling, wat leidde tot de release van Manora’s eerste EP “Dreamshapes”, op 1 september 2017 gereleased en nationaal en internationaal zeer goed ontvangen.

Manora kenmerkt zich door cleane zang en aanstekelijke synth-melodieën, terwijl ze toch een metal basis behouden, welke wordt gecreëerd door B-gestemde gitaren en basgitaar, ondersteund door beukende drums.

Moonstruck

‘Strakke melodieuze powermetal, catchy melodielijnen die na 1 keer als een oorwurm in je hoofd kruipen en die je er ook headbangend nooit meer uit krijgt!’

Wat in 2015 “just for fun” begon, leidde een jaar later tot het opnemen van een viertal nummers. Het resultaat beviel zo goed dat er een EP van werd gemaakt, hetgeen in 2016 resulteerde in de release van Impact. Nationale en internationale radiostations raakten geïnteresseerd en besteden nog steeds aandacht!

Moonstruck heeft een eigen geluid met sporen van Iron Maiden en Queensryche; momenteel werken ze aan nieuw materiaal.
MoonStruck is: Arnold Kloek, zang; Ronald Blok, gitaar; Vincent van den Bosch, gitaar;  Jacco Boer, basgitaar; Michel Blanken, drums.