LIVESTREAM- Musest

LIVESTREAM- Musest

  • Zaal open:
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: gratis livestream

Informatie

Gratis livestream van Musest. ’s Werelds beste Muse tribute band komt gewoon uit Nederland en deze avond staan zij op het podium van de Boerderij. Via Vimeo knallen ze je huiskamer in met een spectaculaire show in geluid en licht!

KLIK HIER om naar de livestream te gaan

Musest krijgt voor elkaar wat bijna onmogelijk lijkt: het leveren van dezelfde synergie en energie als het wereldberoemde rock trio zelf. Musest verbaast iedereen met hun strakke spel en perfecte imitatie van de Muse sound. Sinds 2007 doen zij concerten en festivals in binnen- en buitenland, hebben ruim 1 miljoen youtube views en waren ze te horen op de radio. De hits van Muse, zoals ‘Time is running out’, ‘Supermassive black hole’, ‘Uprising’ en ‘Survival’, worden gebracht met passie en technische perfectie!
Het fysieke concert is verplaatst naar 7 mei 2022. Als je al kaartjes had blijven deze geldig en ontvang je mail van Ticketmaster.

Voor de optimale ervaring raden we je aan de livestream te bekijken via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding.
Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier. Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel.
Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.

Bekijk programma