Lesoir

Lesoir

Album Release + Special Guests
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 11,80 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 14,-
Bestel tickets

Informatie

Lesoir is geen onbekende meer in het Nederlandse progressieve rock landschap en heeft zelfs succes in China. De artrock band is beïnvloed door bands als Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson en The Gathering. Lesoir heeft twee geweldige frontvrouwen. Op 17 november presenteert de band haar nieuwe album "Latitude" in de Boerderij. Samen met het 13-koppige Spethsonian Orchestra en een aantal Special Guests, waaronder gitarist Kalle Wallner (RPWL, Blind Ego), zangeres Janneke Meessen en de band The Sum Of, belooft het een bijzondere avond te worden.

Lesoir werd in 2010 opgericht en bracht een jaar later hun debuutalbum uit. Inmiddels heeft de band drie albums op haar naam staan. Het tweede album “Transience” is geproduceerd door John Cornfield en gemasterd door Brian Lucey (The Last Shadow Puppets). De derde plaat “Luctor Et Emergo” is opgenomen in de beroemde British Airfield Studio (Elton John, War Of The World). Lesoir deelde de afgelopen jaren het podium met The Gentle Storm, Delain, Evergrey, The Pineapple Thief, Within Temptation en vele anderen. De band schitterde ook op festivals als Night Of The Prog en IO Pages Festival (2016). Het nieuwe album “Lattitude” is geproduceerd door John Cornfield (Muse) en Bruce Soord (The Pineapple Thief) en wordt uitgebracht op het Duitse label Gentle Art Of Music.

Voorprogramma

The Sum Of

The Sum Of is een vierkoppige band die uit Noord-Cornwall, het zuidwesten, van Engeland komt. De band bestaat uit Ralf (Vocals), John (gitaar / zang), Wes (Bas / toetsenbord / zang) en Paul (Drums). The Sum Of wordt beïnvloed door uiteenlopende muziekstijlen, niet gebonden aan een genre of stijl. De band experimenteert met formaat en dynamiek, om iets te produceren wat zowel voor de muzikanten als de luisteraars voldoening geeft. Hun geluid is donker en anthemisch, met melodische riffs, voor ieder wat wils. Na een zelf gereleased debuutalbum wordt er momenteel hard gewerkt aan een tweede album. In 2014 vond de release plaats van een 4-track EP, die werd geproduceerd door John Cornfield (Muse, Supergrass, Oasis). Een van de nummer van ‘Fake’ werd zelfs verkozen door ‘Pick of the Week’, door Hew Stephens op BBC Radio 1.

https://www.facebook.com/TheSumOf/
Bekijk programma