Leaves' Eyes

Leaves' Eyes

+ supports: Diabulus in Musica & Melted Space
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 19:45
  • Voorverkoop: 22,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

De symfonische metal band Leaves' Eyes, met als blikvanger zangeres Liv Kristine, komt in oktober voor een exclusieve show naar Nederland. De Noorse band werd in 2003 opgericht en is inmiddels één van de meest geliefde bands van de Gothic Rock/Metal scene.

Liv Kristine werd bekend als zangeres van Theatre of Tragedy. Samen met haar man Alexander Krull en leden van zijn band Atrocity vormt zij in 2003 de nieuwe formatie Leaves’ Eyes, het jaar daarop komt het debuutalbum ‘Lovelorn’ uit. De muziek van Leaves’ Eyes wordt gevormd door de mystiek van sages en legendes. De zang van Kristine is breekbaar en subtiel, daartegenover staan bombastische arrangementen met folkinvloeden. De release van hun nieuwe album King of Kings (2015) staat in september gepland. Dit belooft opnieuw een plaat te worden met sferische elelementen en symfonische metal.

Tijdschema
19:45–20:15 Melted Space
20:30–21:10 Diabulus In Musica
21:35–23:00 Leaves´Eyes

Aan dit tijdschema kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorprogramma

Diabulus in Musica

Diabulus in Musica is een Spaanse symphonic metal/gothic metal-band. Hun muziek is een mix van metal en klassieke elementen.

http://diabulusinmusica.com/

Melted Space

Melted Space is in 2007 opgericht door pianist en componist Pierre Le Pape (Wormfood, Embryonic Cells). Deze metalband laat zich inspireren door filmmuziek.