Last Decade

Last Decade

support: Ignited
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Stijn en Eline speelden van 2010 tot 2014 samen in een band en gingen daarna verder als duo. Zij zijn gaan schrijven aan een eigen repertoire en brachten begin 2018 onder de naam WASE een eigen album uitgebracht op Spotify.

Na vele positieve reacties is het album een half jaar later opgepakt door Jeffrey van der Knaap en is er een band gevormd om mee te werken. De band, bestaande uit zangeres Eline Smits, slaggitarist/ trompettist Ruben van der Kleij, gitarist/ toetsenist Stijn de Koning, bassist/ backing vocals Jeffrey van der Knaap en drummer Wesley Mooiman, is direct aan de slag gegaan met repeteren. Na een aantal repetities en late avonden ontstond de naam Last Decade. Last Decade speelt pop/rock muziek met een vleugje funk.

Voorprogramma

Ignited

Ignited is een Zoetermeerse pop-rock band. Vanavond dus een thuiswedstrijd voor deze band of friends, met wie Last Decade al eerder succesvol het podium heeft gedeeld.

Fleur van Amstel (lead vocals); Rik Oldenziel (guitar); Quinten van Winden (guitar); Sander Hurks (bass guitar + backing vocals); Marit van der Burgh (drums)

Bekijk programma