Lachy Doley Group

×

Let op! Het concert van Lachy Doley is verplaatst van vrijdag 31 augustus naar zondag 2 september. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Lachy Doley Group

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20.30
  • Voorverkoop: 24,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

“The greatest living keyboard player in the world today”, zo wordt Lachy Doley genoemd door niemand minder dan Glenn Hughes (Deep Purple). Deze sympathieke muzikant is afkomstig uit Australië en heeft al veel van de wereld gezien. Lachy Doley wordt wel de Jimi Hendrix van de hammondorgel genoemd. Naast Doley bestaat de band uit drummer Massimo Buonanno, bassist Chris Pearson.

De klanken van zijn ’57 Hammond C3 en 70’s Whammy Clavinet, zijn krachtige blues stem en teksten die recht uit het hart komen maken een show van Lachy Doley en zijn band onvergetelijk. In 2016 dook Lachy Doley samen met Glenn Hughes en Chad Smith de studio in voor de opnames van Hughes’ nieuwe album “Resonate”. Begin 2017 bracht Lachy het vierde album met zijn eigen band uit, genaamd “Lovelight”. De mannen hebben inmiddels op vele prestigieuze rock en blues festivals gestaan en waren vorig jaar te zien op Bospop.