Kris Barras Band

Kris Barras Band

+ support RUV
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 21,-
Bestel tickets

Informatie

Kris Barras is een indrukwekkende rock-, blues- en countrygitarist. Hij is sinds 2018 frontman van het powertrio Super Sonic Blues Machine waarin hij speelt met Billy Gibbons (ZZ Top), Walter Trout en Steve Lukather (Toto).

Hij heeft al diverse nominaties en awards als gitarist op zijn naam staan en met zijn Kris Barras Band won hij vorig jaar de ‘Best New Band’ Award van Planet Rock. In Engeland is het dan ook een van de meest veelbelovende bands van het moment. De liveshows zijn vurig en vol energie; bluesrock zoals het hoort!

Voorprogramma

RUV

Meet RUV: de hongerige roedel wolven uit het oosten. Noem het hardrock, grungerock en/of bluesrock: RUV is niet schuw zich te bedienen van meerdere genres en laat zich zeker niet in een kooi stoppen. Klaar voor de jacht bijten ze zich vast in het podium, om na een vurige show het publiek als opgejaagd wild achter te laten. RUV speelde al als support voor o.a. Tyler Bryant & the Shakedown, Vandenberg’s Moonkings, Ten Years After en The Goo Goo Dolls en stonden zij op het podium van bevrijdingsfestivals en de Zwarte Cross.

https://www.ruvband.com/
Bekijk programma