Kiss My 'S'

Kiss My ' S'

& co-act: Xanax
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Bijna honderd jaar podiumervaring hebben de bandleden van Kiss My 'S' bij elkaar. Hun gezamenlijke passie, de rockband KISS en de wil om de KISS songs ten gehore te brengen vormen de basis van het ontstaan van Kiss My 'S'. Niet om vooral met schmink de show te stelen, maar om muzikaal te genieten van de nummers die al meer dan 40 jaar overeind zijn blijven staan.

Kiss My ‘S’ stelt de muziek van Kiss voorop en kiest de songs die ze leuk vinden om te spelen zonder een KISS persiflage te worden: niet afgeleid door schmink en evenmin het 1-op-1 willen kopiëren van de grootsheid van KISS. Kiss My ‘S’ brengt de unieke sound van KISS op een vrije manier, waardoor het zowel KISS fans als alle andere liefhebbers van gitaarmuziek en goeie samenzang zal aanspreken. Oprecht plezier met pure rock classics!

Zoals gezegd hebben de individuele muzikanten opgeteld een enorme dosis podium-ervaring, waarbij bijvoorbeeld Erwin de Werd (gitaar en zang) ook al eerder in een KISS tributeband heeft gespeeld. Tony van Reeuwijk (drums en zang) heeft een enorme voorliefde voor alles wat met KISS te maken heeft en zijn drumstijl is dan ook bijzonder geschikt voor KISS. Arjo Miedema (bass en zang) heeft als bassist ook de nodige (internationale) shows achter zijn naam staan, niet alleen als bassist maar ook als zanger.

Voorprogramma

Xanax

XANAX werd opgericht door twee vrienden Willem en Erwin die eens geen dertien in een dozijn rock covers wilden spelen, maar gewoon de songs waar de adrenaline van gaat stromen! Uiteraard mogen krakers van Iron Maiden, Papa Roach, Motörhead en Slash niet ontbreken. Kortom, XANAX rocks!

XANAX is: Mariska: leadvocals, Shirley: backingvocals, Rody: bas, Willem: gitaar, Erwin: gitaar, backingvocals, Victor: drums.

    Bekijk programma