Kaptana, Junkie & The Halo, Magnavox Radio

Kaptana, Junkie & The Halo, Magnavox Radio

Bluesrock, Indie, Alternative Rock
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Het Zoetermeerse powerduo Kaptana komt terug naar het Podiumcafé en neemt weer twee bevriende bands mee!

Deze keer beklimmen naast Kaptana ook Magnavox Radio en Junkie & The Halo het podium van het café. Verwacht een avond vol stuwende energie, en voor ieder wat wils: van bluesrock tot indie wave en alternatieve rock en poppunk!

Optredens van:

Kaptana

Broertjes in de muziek: dat kan twee kanten op. Bij Oasis werkte het niet, bij bands als Kings Of Leon en Lemon Twigs wel. Kaptana mag aan dit lijstje worden toegevoegd, want de gebroeders Kappetein zijn met zijn tweetjes verantwoordelijk voor knallende bluesrockshows doorspekt met broederliefde. Het tweekoppige bluesmonster uit het immer pittoreske Zoetermeer maakt no-nonsense bluesrock waar Jack White en de Black Keys jaloers op zouden zijn, maar de band is zich ook bewust van de artiesten die aan de wieg van het genre stonden. Met herkenbare teksten, strakke drumgrooves en moddervette bluesriffs heeft Kaptana sinds 2016 al op menig podium gestaan en het lijkt er niet op dat de band daar snel mee zal stoppen. Kaptana staat garant voor een avond vol bluesrock and roll.

http://www.kaptana.nl/

Magnavox Radio

Na een radiostilte is Magnavox Radio terug met nieuwe liedjes. De 80’s invloeden zijn gebleven, maar met meer gitaar en dansbaarheid. De band bracht in 2013 hun debuut EP uit. In 2015 werden de singles Horizon en Driftwood uitgebracht en speelde de band live op radio bij 3FM. Ook 2016 was een radiovriendelijk jaar: de band was met regelmaat te horen bij Pinguin Radio, Indie XL en natuurlijk hun huisstation Den Haag FM. De afgelopen anderhalf jaar heeft de band een break genomen en hebben ze gewerkt aan nieuwe liedjes en een nieuw geluid. Na hun break deed de band nee aan de Nobel Award Leiden en sleepten ze de derde prijs in de wacht. Check zelf of de lovende recensies kloppen en kom kijken en luisteren!

Magnavox Radio is: Luc Groen, zang, gitaar, toetsen; Jan Koedoot, gitaar; Bram Alblas, bas, toetsen; Quint Bonvie, drums

https://magnavoxradio.bandcamp.com/

Junkie & the Halo

Junkie and the Halo is een 5-koppige band uit Zuid-Holland. In februari 2019 kwam de tweede EP ‘Seasons’ uit. De fundering van de band is alternatieve rock, verstevigd met pop invloeden. Tel hier poppunk bij op en creatief gebruik van metalcore elementen en je krijgt Junkie and the Halo. Hierdoor bezit de band een frisse sound die zich laat kenmerken door de muzikale identiteit van elk bandlid. Kortom, oprechte songs. Het is als een liefhebbend huwelijk tussen Paramore en Krezip. Live bieden ze een energieke, strakke en vooral oprechte performance.

https://junkieandthehalo.com/#MUSIC