Judith Hill

×

Let op! Op vertoon van je ticket voor het concert van Judith Hill op 13 januari kun je GRATIS naar ‘35+ Dance presents: A Tribute To Chaka Kahn’ op vrijdag 25 januari in de Boerderij. Kortom, twee concertavonden voor de prijs van één. Bewaar je kaartje dus goed! Lees meer.

Judith Hill

+ support Colibri
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:15
  • Voorverkoop: 29,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,-
Bestel tickets

Informatie

Je gaat al goed van start als je op je cv hebt staan dat je achtergrondzangeres was van artiesten als Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. Voor Judith Hill is het de gewoonste zaak van de wereld. Wat wil je ook als je door Rolling Stone omschreven wordt als "stellar powerhouse vocals". Haar verhaal zat al in de film 'Twenty Feet From Stardom' van regisseur Morgan Neville, een verhaal dat achtergrondzangers en -zangeressen in de spotlight zet.

Sinds een aantal jaar treedt Judith Hill zelf in de spotlight. Eerst door deel te nemen in de Amerikaanse The Voice, daarna met het uitkomen van haar debuut ‘Back in Time’, een album dat ze met Prince produceerde en uitkwam op zijn label NPG Records. Het bevat alles wat je van zo’n samenwerking mag verwachten: funk, soul en r&b op zijn best, gebracht door een stem die het grote podium verdient. “Golden Child” (2018) wordt door critici bestempeld als één van de beste soulpopplaten van het jaar. Het tweede album van Judith Hill is een muzikaal avontuur. Er worden vergelijkingen gemaakt met grootheden als Stevie Wonder en Prince. Samen met haar band is ze een funky live sensatie. Een absolute aanrader voor liefhebbers van pop, funk en soul!

Voorprogramma

Colibri

Colibri: the funk, the soul, the groove. Discogangers, soulsisters en funkbrothers; er is voor ieder wat wils. Zolang het maar dansbaar is! Colibri speelt hits uit verleden en heden en overgieten de nummers met onze Colibrisaus. Die is dan weer spicy, dan weer vet, maar altijd smaakvol.

http://www.colibritheband.nl/
Bekijk programma