Jimmy Rosenberg

×

UITVERKOCHT – er een is extra concert toegevoegd om 14:30 uur, voor kaarten KLIK HIER. Dit concert is een Corona-proof show. Dat betekent seated met stoeltjes en tafeltjes op 1,5 meter afstand. Er zijn solo- en duotickets verkrijgbaar en alleen in de voorverkoop! Geen Coronatoegangsbewijs nodig.

Jimmy Rosenberg

avondshow 19:30 uur
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Voorverkoop: 28,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: -

Informatie

’s Lands meest geroemde Sinti gitarist is terug! Na jaren van stilte heeft Jimmy Rosenberg de gitaar weer opgepakt en meteen waren daar lovende kritieken. Eerlijk, puur en virtuoos: critici toen en nu zien in Jimmy de enige, echte opvolger van Django Reinhardt.

De meestergitarist Rosenberg was nog maar acht jaar, toen hij furore maakte als gitarist. Op tienjarige leeftijd trad Jimmy op in de BBC-documentaire ‘Django’s Legacy’, waarna de hele wereld kennis maakte met zijn kunsten. Hij trad op door heel Europa; van het Concertgebouw tot Djangofestivals in Oslo en Parijs. Een carrière waar iedere muzikant van droomt. In 2004 gebeurde er teveel in Rosenberg’s leven waardoor muziek maken en optreden een tijd niet aan de orde waren. Maar het Jimmy Rosenberg Trio is back! En hoe!

Bekijk programma