Jeepee Bandnight

Jeepee Bandnight

Met Xanax, Jellyfish en Kiss My S
 • Zaal open: 19:30
 • Aanvang: 20:30
 • Voorverkoop: Gratis
 • Dagkassa: Gratis

Informatie

Zin om een avondje talent te spotten en nieuwe bands te ontdekken? Dat kan tijdens de Jeepee Bandnight! Vanavond laat een aantal bands horen wat zij in huis hebben.

Tijdens de Jeepee Bandnight betreden bands die wekelijks of soms zelfs dagelijks te vinden zijn in de oefenruimtes van Jeepee het podium. Is toch even wat anders dan in een oefenhok je repertoire doorspelen!

Vanavond is het de beurt aan Xanax, Jellyfish en Kiss My S.

Optredens van:

KISS MY “S” werd in 2017 opgericht door goede vrienden Tony en Erwin. Om de vintage rock classics van de nog steeds “alive and kicking” rockformatie KISS “lekker” te kunnen brengen, zonder schmink en circus, kun je alleen maar met muzikanten aan de slag die de passie voor deze old school rockband delen.

Even rondbellen onder bevriende muzikanten was genoeg om een gepassioneerde band te vormen die garant staat voor een vette sound en een avond onvervalste Rock ’n Roll!!!

KISS MY “S” is: Arjo Miedema, bass guitar & vocals, Bertil Visser, rhythm guitar & vocals, Erwin de Werd, lead guitar & vocals, Tony van Reeuwijk, drums & vocals

  Xanax

  XANAX werd opgericht door twee vrienden Willem en Erwin die eens geen dertien in een dozijn rock covers wilden spelen, maar gewoon de songs waar de adrenaline van gaat stromen! Uiteraard mogen krakers van Iron Maiden, Papa Roach, Motörhead en Slash niet ontbreken. Kortom, XANAX rocks!

  XANAX is: Mariska: leadvocals, Shirley: backingvocals, Rody: bas, Willem: gitaar, Erwin: gitaar, backingvocals, Victor: drums.

   

   Jellyfish

   JellyFish is een coverband uit de Randstad en speelt een grote variatie aan covers met een eigen sound! De band bestaat in de huidige bezetting ongeveer 2 jaar en treedt regelmatig op in de regio. De band heeft een hechte basis met drummer Arjen en bassist BB. Gitarist Helmer lardeert de songs met snerpende gitaarsolo’s. De unieke zangstem van zangeres Tamara komt goed tot uiting in de gevoelige nummers maar komt pas tot volle wasdom bij de stevige rocknummers. De band staat garant voor een wilde rit vol gepassioneerde muziek.

    Bekijk programma