Jared James Nichols (AFGELAST)

×

Dit concert kan helaas niet doorgaan omdat Jared James Nichols zijn tour heeft gecanceld wegens het Coronavirus. Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster.

Jared James Nichols (AFGELAST)

+ support Wolf Jaw
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 21,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-

Informatie

"Unfortunately with the current state of government imposed venue shut downs, travel bans and the general safety of all, Jared James Nichols is forced to cancel the remainder of his European and UK tour dates. Being his first headline tour he is very bummed to say the least but has no other option."

De Amerikaanse bluesrocker Jared James Nichols (1989) groeide op in Waukesha, de thuisbasis van Les Paul. Nichols wordt zelden gespot zonder zijn zwarte Gibson Les Paul met de bijnaam ‘Old Glory’. Zijn muziek is een combinatie van blues en rock in de stijl van Cream, Mountain en Led Zeppelin. Sinds de release van zijn debuutalbum “Old Glory And The Wild Revival” (2015) toert Jared James Nichols de hele wereld over. Zo was hij in 2015 te gast in de Boerderij als special guest bij het optreden van Glenn Hughes. Zijn indrukwekkende live performance staat bij menigeen in het geheugen gegrift. Ook opvolger “Black Magic” (2017) is een meesterwerk. Kortom, tijd voor een headline show van deze veelbelovende zanger/gitarist!

Voorprogramma

Wolf Jaw

Wolf Jaw, voorheen bekend als The Bad Flowers, is een powertrio dat de rock van de jaren ’70 in een groovy hedendaags jasje steekt. Deze mannen staan garant voor zoals ze het zelf noemen ‘thunderous rock and roll’.

https://thisiswolfjaw.com/
Bekijk programma