Jack Poels (Rowwen Hèze)

×

Dit is een Corona-proof seated show dus beperkt aantal tickets beschikbaar! Vanzelfsprekend houden wij ons aan de protocollen van het RIVM en de VNPF.

Jack Poels (Rowwen Hèze)

Jack Poels II Tour - avondshow 19:30 uur
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Voorverkoop: 24,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: -
Bestel tickets

Informatie

Ter ondersteuning van het nieuw uit te komen album in 2021 zal Jack Poels, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans een aantal luisterconcerten geven. “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.” Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

In maart van dit jaar bracht Jack Poels nog zijn solo debuut album ‘Blauwe Vear’ uit, welke zeer positief onthaald werd door de pers. Zo noemde OOR het album “wonderschoon” en volgens het AD is het “een warme kruik in koude dagen”. Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De nieuwe solosingle van Jack Poels ‘Straks’ gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen.”

Bekijk programma