AFGELAST - IQ "Subterranea Live in Zoetermeer 2011"

×

Door de al geldende en de nieuwe aangescherpte maatregelen van 3 november, kan deze show helaas niet doorgaan. Als je al kaartjes had word je op de hoogte gehouden via onze website, socials en Ticketmaster.

AFGELAST - IQ "Subterranea Live in Zoetermeer 2011"

Rockin' The Screen (concertregistratie)
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Dagkassa: Geen avondkassa

Informatie

Cultuurpodium Boerderij presenteert dit najaar Rockin’ the Screen; muziekfilms, -docu’s en concertregistraties.

IQ heeft iets unieks in hun archieven gevonden: opnames van de Subterranea-show die zij speelden tijdens IQ30: de viering van hun 30-jarig jubileum in 2011 in de Boerderij. Deze opnames zijn bijzonder omdat ze nog nooit eerder vertoond zijn! Een mooi alternatief voor de opgeschoven "Legendary X-Mas Bash" (naar 11 december 2021).

De Britse progressieve rockband IQ is een goede bekende van de Boerderij. De band gaf hier meerdere prachtige, uitverkochte optredens waaronder de X-Mas Bash shows in december die inmiddels traditie zijn. In 2011 vierden zij hun 30-jarig bestaan met twee optredens in een weekend. De eerste dag speelden zij een volledige weergave van het album “Subterranea” uit 1997 en de tweede avond had een setlist met een dwarsdoorsnede uit de carrière van de band. De “Subterranea’- show is opgenomen en er wordt momenteel druk gewerkt om deze opnames at mixen. Om deze voor het eerst te vertonen in de Boerderij!

Hoe ziet een ‘Corona-proof’-show er in de Boerderij uit?

Bekijk programma