IQ

×

Let op! Het concert is volledig uitverkocht. Er worden helaas geen kaarten meer aan de avondkassa verkocht.

IQ - The Legendary X-Mas Bash

+ support Pete Jones (Tiger Moth Tales, Camel)
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 31,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-

Informatie

Elk jaar organiseert IQ rond de Kerstdagen twee exclusieve shows, waarvan één in Engeland en één in Nederland. De zogenoemde Christmas Bash is elk jaar een groot succes met fans van over de hele wereld, een unieke sfeer en natuurlijk bijzondere nummers.

Vooral in de beginjaren werd IQ erg beïnvloed door Genesis. Ook hun theatrale performance en de buitenissige kostuums die tijdens optredens worden gebruikt, roepen herinneringen op aan Peter Gabriel. Muzikaal heeft de band door de jaren heen echter een gevarieerd en eigen geluid weten te ontwikkelen: harde, maar ook melodieuze rock, aangevuld met de diepzinnige en vaak cryptische teksten.

Voorprogramma

Pete Jones (Tiger Moth Tales, Camel)

Multi-instrumentalist Peter Jones (Tiger Moth Tales, Camel, Francis Dunery) is een symfofan in hart en nieren, opgegroeid met bands als Genesis en Queen, maar ook geïnspireerd door bands als Big Big Train, Haken en Steve Hackett. Met zijn project Tiger Moth Tales was de talentvolle, blinde toetsenist één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival 2017. Peter Jones is persoonlijk door Andy Latimer gevraagd om toe te treden tot de band Camel.

https://www.facebook.com/TigerMothTales
Bekijk programma