Invasion

Invasion

Rock covers
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Invasion is een rock coverband die van origine de focus had op de British Rock Invasion in de 60'er & 70'er jaren: het tijdperk waarin The Beatles, Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Who en vele andere Britse bands opkwamen en voor altijd hun sporen nalieten. Vanaf dat moment was rock voorgoed veranderd!

Onlangs heeft Invasion hun repertoire uitgebreid met rock uit andere landen en jaren, maar dan wel nummers van bands die niet veel gecoverd worden, denk aan Tool en Dream Theater. Na een roerige periode is de band met een deels nieuwe bezetting klaar om diverse podia te betreden. Waar kan dat beter dan de Boerderij, een beetje de homebase van de band? Een optreden van Invasion betekent een reis terug in de tijd naar de roerige jaren 60 en 70, waarin de Britse muziekscene rock voor altijd veranderde. Songs van The Who, Led Zeppelin, the Stones en de Beatles komen voorbij, maar Invasion neemt je ook mee op een trip naar de jaren 90 waar grunge en alternative rock de scene beheersten. Een middagje Invasion betekent stevige rock, soms een klassieke ballad maar vooral plezier en liefde voor muziek!

Invasion is: Alexandra Davoli, Lead guitar and backing vocals: Hans Schepens, Bass and vocals – Ferry Ratelband, Guitar and backing vocals: Karen, Drums – Wouter Minne

Bekijk programma