Inside Electron

Inside Electron

Support: Minor Citizen
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Inside Electron is een energieke band uit Den Haag, bestaand uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk, gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves.

Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, verovert Inside Electron iedere zaal. In augustus 2017 speelde Inside Electron, toen nog onder de naam Crescent, al in het Podiumcafé van de Boerderij, en inmiddels schitterde de band o.a. in het voorprogramma van Haagse helden De Kraaien, en in zalen als P60, Poppodium Duycker, Paardcafé en the Waterhole.

Inside Electron heeft een volledig eigen sound en, natuurlijk, eigen songs. Het viertal bracht in juni van dit jaar hun erste single uit sinds de oprichting in 2016. Met een single releaseparty en verschillende plays op lokale radiozenders haalde ‘Dark Sister’ in de eerste 3 maanden al bijna 1.500 luisteraars. Inside Electron bestaat uit Bas Boudewijn (zang/gitaar), Miro van Dijk (gitaar), Julius Stouthart (drums) en Tim van Leeuwen (basgitaar).

Voorprogramma

Minor Citizen

Minor Citizen is een nieuwe rockband uit Amsterdam maar met Haagse roots. Deze jonge band bestaat uit Hessel Visser (drums), Tisha Smit (bass) en Thomas Curvers (guitar &lead vocals). Ze laten zich inspireren door onder andere Queens of the Stone Age, Royal Blood, Them Crooked Vultures en nog vele andere bands. Met stevige riffs en een wall of sounds zorgen ze voor een knallende avond!

https://www.plugify.nl/minorcitizen
Bekijk programma