Infloyd (Verplaatst)

×

Let op! Het concert van Infloyd dat vanavond zou plaats vinden is afgelast. Wegens droevige privé omstandigheden kan de Infloyd-show vanavond helaas niet doorgaan. De band komt met de volgende verklaring:
“Beste muziekliefhebber, Wegens een zeer recent en plotseling sterfgeval binnen de familie van Infloyd, kunnen wij niet anders dan besluiten om onze show, die gepland stond vanavond 2 september in Cultuurpodium Boerderij, af te gelasten. Muziek is emotie, onze droevige gedachten zijn vandaag ergens anders. Het spijt ons, wij hopen op jullie begrip. Infloyd”. In overleg met de band zijn we gelukkig tot een nieuwe datum gekomen, namelijk vrijdag 12 januari 2018. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Meer informatie.

Infloyd (Verplaatst) - Animals, The Final Cut & more

Animals, The Final Cut & more
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 24,-

Informatie

Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death ’15-’16) werd begin dit jaar afgesloten AFAS Live in Amsterdam. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums "Animals" (1977) en "The Final Cut"(1983) centraal. Op 12 januari 2018 zal Infloyd het concert dat eigenlijk in september zou plaatsvinden inhalen.

“The Final Cut”is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen. Uiteraard zullen ook andere Pink Floyd klassiekers niet ontbreken. Meer informatie over 12 januari 2018.

 

 

Bekijk programma