Ian Siegal Band

Ian Siegal Band

+ support Dry Riverbed Trio
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 24,-
Bestel tickets

Informatie

Voor de meeste bluesliefhebbers behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met verschillende Blues Awards op zijn naam wordt Ian geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Bill Wyman en Jimmy Vaughn. Als hij in de jaren '60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page, Eric Clapton en Van Morrison.

Ian Siegal is zonder twijfel de meest getalenteerde muzikant die de Britse blues scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Hij zingt de blues niet, hij is de blues. Zijn doorleefde rauwe geluid zorgt bij menigeen voor kippenvel. Ian heeft in korte tijd een enorme reputatie opgebouwd. Samen met zijn band zorgt hij keer op keer voor een unieke live performance. Kortom, een must voor elke liefhebber van bluesrock, Americana en classic rock.

Voorprogramma

Dry Riverbed Trio

Onder de begenadigde leiding van gitaarvirtuoos Dusty Ciggaar speelt dit roots-trio met aanstekelijk plezier een mix van authentieke rockabilly, country en bluesmuziek, zoals het in de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw geklonken heeft: swingend, rauw en opzwepend!

http://www.abcagency.nl/Bands-II/Dry-Riverbed-Trio/