Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo - "GREAT" tour 2018

+ support Mimile
  • Zaal open: 19.30
  • Aanvang: 20.30
  • Voorverkoop: 23,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 25
Bestel tickets

Informatie

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, is een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. "GREAT" zal na "Topless 16" (2004)  het officiële 12e album van Gruppo worden.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen.

Foto door: Patricia Steur.

Voorprogramma

Mimile

Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene, waar zij samen met drummer Jeroen de oerstrakke basis neerlegde. Hits als ‘Iedereen is van de Wereld’, ‘Blauw’ en ‘Open’ brachten The Scene vele uitverkochte zalen. Ze ontvingen voor hun werk drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en in 2015 de Edison Oeuvreprijs. Nu is Emilie de leading lady van Mimile. Dit voorjaar presenteren zij hun tweede album ‘Stornoway’, geproduceerd door Antonie Broek, de drummer van De Dijk.

http://mimile.nl/