Greg Howe

Greg Howe - Wheelhouse Tour 2018

feat. Ernest Tibbs (bas) & Gianluca Palmieri (drums) + support Jeff Aug
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 24,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

De Amerikaanse meestergitarist Greg Howe komt met zijn band in het kader van de "Wheelhouse Tour 2018"naar Cultuurpodium Boerderij.

“Guitarshredder” Greg Howe is bekend van zijn sublieme solowerk en als gitarist van o.a. Justin Timberlake, Enrique Iglesias en Michael Jackson. Zijn laatste soloalbum ”Wheelhouse” bevat een heel eigen, virtuoze mix van metal, rock, blues, jazz en funk, een soort van progfusion. In tegenstelling tot veel andere gitaarhelden zorgt Greg voor pakkende tunes en interessante akkoordenschema’s om zijn fabelachtige legatotechniek overheen te gieten. Naast zijn eigen bands werkte hij intensief samen met collega gitarist Ritchy Kotzen & tourde hij dit seizoen in de band van Simon Phillips: Protocol 4, waarbij ook Cultuurpodium de Boerderij aangedaan werd. Tijdens zijn “Wheelhouse” Tour neemt hij niemand minder mee als bassist Ernest Tibbs en drummer Gianluca Palmeiri.

Voorprogramma

Jeff Aug

Jeff Aug is een akoestische instrumentale gitaarvirtuoos, die bekend staat om zijn fingerstyle technieken. Jeff toerde eerder met Anne Clark en Soft Machine en heeft verschillende succesvolle solo albums op zijn naam staan.

http://www.jeffaug.com/