Gazpacho CD-presentatie "Fireworker"

×

Deze avond is onderdeel van CultuurZomer079. Bekijk het hele programma op https://www.cultuurzomer079.nl/
Wij houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en de VNPF; veiligheid staat voorop. Daarom is deze show seated; er zijn solo- en duotickets verkrijgbaar. Let op: alleen voorverkoop tot 19:00 uur op de dag zelf en géén avondkassa.

Gazpacho CD-presentatie "Fireworker"

met live-verbinding met de band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 15,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: Geen avondkassa
Bestel tickets

Informatie

Cultuurpodium Boerderij presenteert dit najaar Rockin’ the Screen; muziekfilms, -docu’s en concertregistraties.

Op 18 september vindt in de Boerderij de wereldpremière plaats van “Fireworker”, het nieuwe album van de Noorse formatie Gazpacho.

Tijdens deze feestelijke avond -waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is- zal het nieuwe album voor het eerst te horen zijn. Daarnaast is de concertregistratie “Night Of The Demon” op het grote scherm en over de PA installatie te zien en te horen.
Zoals iedereen zal begrijpen is het voor de band niet mogelijk om tijdens deze avond aanwezig te zijn, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om via internet een verbinding met de band tot stand te brengen.
Vanzelfsprekend is het nieuwe album op CD en vinyl voor een speciale Wereldprimeurprijs en ook andere merchandise op deze avond verkrijgbaar.

De Noorse band Gazpacho werd in 1996 opgericht door Jon-Arne Vilbo, Thomas Andersen en Jan-Henrik Ohme. Wanneer Mikael Krømer, Robert Johansen en Kristian Torp zich bij de band voegen lijkt er een gouden combinatie gesmeed. Het unieke geluid van Gazpacho is moeilijk te omschrijven, maar vergelijkingen met bands als Radiohead, Marillion en Porcupine Tree worden regelmatig gemaakt.

Hoe ziet een ‘Corona-proof’-show er in de Boerderij uit?

Bekijk programma