For All We Know

For All We Know

ft. Ruud Jolie (Within Temptation) + support Mother of Millions
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 21,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 23,-
Bestel tickets

Informatie

For All We Know is het project van Within Temptation gitarist Ruud Jolie. In 2011 verraste Jolie de progressieve rockwereld met het gelijknamige album "For All We Know". De plaat kreeg lovende recensies en viel goed in de smaak bij liefhebbers van bands als Porcupine Tree en Pain of Salvation. 6 jaar na de release van zijn 'debuutalbum' is het tijd voor een nieuw album, genaamd "Take Me Home (2017).

De plannen van Jolie voor zijn soloproject bestonden al sinds 2007, maar door drukke werkzaamheden met Within Temptation kwam het pas in 2011 van de grond. Na de release van “For All We Know” was hij weer volop in de studio te vinden en druk bezig met het opnemen van tracks voor andere bands. Jolie bleef echter tussendoor schrijven aan een vervolg, maar door zijn drukke tourschema met Within Temptation duurde het ruim vijf jaar voordat hij serieus aan de slag kon gaan met de opnames van zijn tweede soloalbum. Uiteraard heeft Jolie de topmuzikanten van het genre om zich heen verzameld. Zo zijn o.a. vocalist Wudstik, Léo Margarit (Pain of Salvation), Kristoffer Gildenlöw, Marco Kuypers (ex-Cloudmachine) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten) op de plaat te horen. Ook nam hij een track op met Anneke van Giersbergen. Vanavond presenteert Ruud Jolie zijn nieuwe materiaal. Naast Jolie bestaat de band uit zanger Wudstik, gitarist Bart Hennephof (Textures), drummer Stef Broks (Textures), bassist Kristoffer Gildenlow en toetsenist Thijs Schrijnenmakers (Orgel Vreten).

Voorprogramma

Mother of Millions

Mother of Millions is in 2008 opgericht en afkomstig uit Athene. De progressieve metalband deelde eerder het podium met Devin Townsend Project, Textures, Leprous, Septicflesh en vele anderen. Hun debuutalbum laat even op zich wachten, maar in 2014 komt het album “Human” uit. De plaat krijgt goede recensies en ook opvolger “Sigma” (2017) wordt gewaardeerd door de critici.

http://www.motherofmillionsband.com/