DSO-band + The Gentlemen of Rock & Roll

DSO-band + The Gentlemen of Rock & Roll

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

De eerste zaterdag van 2018 wordt in het Podiumcafé gevierd met een dubbeloptreden waarbij het resultaat meer is dan alleen de som der delen! Proost op het nieuwe jaar en dans mee met de DSO-Band en the Gentlemen of Rock & Roll!

Optredens van:

DSO-Band

De DSO-Band is in 2007 opgericht en bestaat uit ambtenaren die werkzaam zijn op het ‘IJspaleis’ in Den Haag. Ambtenaren saai? De DSO-band bewijst het tegendeel! Enthousiaste collega’s spelen in wisselende samenstelling met elkaar samen. De stijl: pop, rock, soul en blues, als het maar gezellig is!

The Gentlemen of Rock & Roll

The Gentlemen of Rock & Roll is een muzikaal samenwerkingsverband tussen een aantal gelouterde muzikanten met een lange staat van dienst, die bewijzen dat de middelbare leeftijd geen issue is bij het met plezier spelen van rock en roll! De sixties zijn een grote inspiratiebron voor deze heren; zowel in de eigen nummers als in de covers hoor je de magie van een van de meest tot de verbeelding sprekende tijdperken uit de geschiedenis van de Rock and Roll. Het swingt, het zweet, het broeit , het danst en het gloeit…

The Gentlemen of Rock and Roll zijn: John Bijl Gitaar/zang, Emil Ensminger gitaar/zang, Arie Korving Bass /zang, Luuk Cool drums.

Bekijk programma