Don Airey & Friends (Deep Purple)

Don Airey & Friends (Deep Purple)

+ support Van Halen Tribute 5150
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 27,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 28,-
Bestel tickets

Informatie

Deep Purple toetsenist Don Airey is een levende legende. In 2019 komt hij met zijn superband terug naar Zoetermeer. Verwacht een concert met highlights van Deep Purple, Rainbow, Black Sabath, Whitesnake en meer!

Tussen de tours met Deep Purple door zal Don Airey samen met drummer Jon Finnigan (Ian Gillan, Bad Manners), bassist Laurence Cottle (Sabbath, Clapton, Cozy Powell, Gary Moore), zanger Carl Sentance (Geezer Butler, Krokus) en gitarist Simon McBride (Sweet Savage) een best of set spelen van de vele albums en bands waarmee hij samenwerkte, zoals Rainbow, Whitesnake, Ozzy en natuurlijk zijn huidige band Deep Purple. Don Airey neemt je mee op een reis door de geschiedenis van de classic rock.

Voorprogramma

Van Halen Tribute 5150

De band Van Halen Tribute 5150, onder leiding van zanger Stan Verbraak (Helloïse), speelt de hoogtepunten van bijna 40 jaar Van Halen. Naast Verbraak bestaat de band uit gitaristen Conrad Hultermans en Sebas Honing, bassist Frank Dries en drummer Stefan Maas. 5150 is in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums zeer goed te benaderen. Het repertoire is voornamelijk gebaseerd op het vroegere werk van de band, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums.

http://www.vanhalentribute5150.nl/gigs/
Bekijk programma