Dave Mason's Traffic Jam

Dave Mason's Traffic Jam - The Alone Together Again Tour

+ support Ruud Houweling
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 30,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 34,-
Bestel tickets

Informatie

Dave Mason staat bekend om zijn soulvolle stem en zijn onovertroffen gitaarspel. Als één van de oprichters van de legendarische groep Traffic werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Tijdens deze ‘Alone Together Again’ show zullen megahits 'Only You Know and I Know', 'All Along the Watchtower' en 'Feelin’ Alright' niet ontbreken. Dave Mason's debuutalbum "Alone Together" is één van de meest geliefde classic rock albums allertijden en de nummers zijn na meer dan 40 jaar nog steeds even inspirerend.

Samen met zijn bandleden Johnne Sambataro, Alvino Bennett en Tony Patler, zal deze levende classic rock legende zijn meesterwerk Alone Together nieuw leven inblazen. Dave Mason’s carrière omvat een aantal belangrijke muzikale tijdperken, en zijn werk als producer, performer, songwriter en gitarist is niet onopgemerkt gebleven. Mason werkte samen met de grote der aarde, waaronder Jimi Hendrix, George Harrison, Paul McCartney, Stevie Wonder, Michael Jackson, Eric Clapton, en nog veel meer. Een viering van de geschiedenis van rock ’n roll history én een once-in-a-lifetime ervaring!

Voorprogramma

Ruud Houweling

In februari komt “Erasing Mountains” uit van Ruud Houweling, het eerste album onder zijn eigen naam. Ruud maakte eerder met zijn band Cloudmachine vier albums, gewaardeerd door critici en omarmd door een bescheiden maar trouwe schare muziekliefhebbers, wereldwijd. Met onder andere albumopnamen in de Verenigde Staten en Engeland en airplay op College Radio in Amerika. De song Safe Haven werd geselecteerd voor de prachtige verzamelbox Songs We Shouldn’t Forget samengesteld door Leo Blokhuis en Ricky Koole (Universal) en de video van Harrie Geelen is opgenomen in de collectie van het EYE Filmmuseum in Amsterdam. In 2014 won de band de publieksprijs van de Independent Music Awards in de Verenigde Staten in de categorie Best Alternative Album. Songs van Houweling werden opgenomen door artiesten in binnen- en buitenland en als componist maakte hij muziek bij televisieseries van o.a. de VPRO, NTR en AVRO.

http://ruudhouweling.com/
Bekijk programma