Daniel Cavanagh (Anathema)

Daniel Cavanagh (Anathema)

+ support Scarlet Stories
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 17,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 19,-
Bestel tickets

Informatie

Daniel Cavanagh is de drijvende kracht achter de succesvolle Britse rockband Anathema. Zijn eerste soloalbum "Monochrome" (2017) krijgt lovende recensies. Het is een persoonlijk album dat je raakt.

De overeenkomsten met de muziek van Anathema zijn groot en de plaat bewijst hoe groot Daniel’s invloed binnen de band is. Er is ook een flinke rol weggelegd voor Anneke van Giersbergen (The Gathering). Daniel en Anneke zijn als jaren bevriend en hun stemmen sluiten naadloos op elkaar aan. Verwacht tijdens dit solo-optreden een verrassende combinatie van solowerk en nummers van Anathema en intense gitaarsolo’s!

Voorprogramma

Scarlet Stories

De oprichters van de band Scarlet Stories Bram te Kamp en Lissete van den Berg spelen een akoestische set. Het duo studeert aan de Rock Academie in Tilburg, waar het duo elkaar ontmoet heeft en waar ze elkaar zowel op muzikaal als op relationeel gebied gevonden hebben. Het tweetal voelt zich muzikaal aangetrokken tot bands als Opeth, Dream Theater, Agua d’Annique, Björk, Anathema en Alanis Morissette.

http://www.scarletstories.nl/
Bekijk programma