Damanek, Southern Empire & Seven Steps To The Green Door

Damanek, Southern Empire & Seven Steps To The Green Door - In Flight Tour

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20.00
  • Voorverkoop: 24,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26
Bestel tickets

Informatie

Onder de titel "In Flight Tour" zijn twee zeer getalenteerde progbands in November op tour door de UK en Europa. Damanek en Southern Empire (ex Unitopia) doen tijdens de tour natuurlijk ook de Boerderij aan voor een optreden. Als special guest zal de duitste band Seven Steps To The Green Door zijn opwachting maken. Kortom een avondje internationale prog uit de UK, Australie en Duitsland. Mis dit niet!

Optredens van:

Damanek

De Britse zanger/multi-instrumentalist Guy Manning dankt z’n bekendheid binnen progkringen hoofdzakelijk aan z’n deelname aan bands als Parallel Or 90 Degrees, The Tangent en United Progressive Fraternity (UPF), maar  heeft hij pok een aantal soloalbums uitgebracht. Damanek heet zijn nieuwe band, met o.a. Luc Machin en Sean Timms in de gelederen.

http://www.guymanning.com/damanek/damanek-index.html

Southern Empire

Southern Empire is een nieuwe avontuurlijke progressieve rockband afkomstig uit Australië. De band is opgericht door toetsenist Sean Timms na het uit elkaar vallen van Unitopia. Een aanrader voor liefhebbers van Dream Theater, IQ, Transatlantic, Karnivool en Steven Wilson.

https://www.unitopiamusic.com/band

Seven Steps To The Green Door

Seven Steps To The Green Door (SSTTGD) is de band van Marek Arnold (Toxic Smile, Flaming Row) en Ulf Reinhardt. Verder bestaat de band uit zanger Lars Köhler, zangeres Anne Trautmann en nieuwkomer Martin Schnella op gitaar en basgitaar.Qua stijl moet je denken aan een energieke mix van Spock’s Beard, Neal Morse, Phideaux, Magenta en Glass Hammer.

https://www.bside-music.de/de_ssttgd/
Bekijk programma