Crescent

Crescent

Support: Dad's Amaryllo
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Crescent is een Haagse rockband die met hun eigen nummers van elke show een uniek spektakel maakt. Met invloeden van onder andere U2, Radiohead, Pearl Jam en Editors weet de band hoe het is om pakkende rocksongs te schrijven.

De combinatie van het letterlijk lichtgevende gitaarspel van Miro van Dijk, de strakke baslijnen en drumpartijen van Tim van Leeuwen en Julius Stouthart en de sterke stem van zanger Bas Boudewijn zal je niet snel vergeten. De band heeft het afgelopen jaar Haagse poptempels als Het Paardcafé, De Paap en Lokaal Vredebreuk al plat gespeeld en is nu klaar voor de toekomst.

Voorprogramma

Dad's Amaryllo

Dad’s Amaryllo is een vierkoppige rockband uit het Westland. De band bestaat uit 4 jonge gasten die samen een strakke en groovende rockmachine vormen. Geïnspireerd door de energie van 90’s Grungebands weten zij live een sterke performance neer te zetten waarbij onder andere genres zoals Grunge- en Bluesrock tot een krachtige mix samengevoegd worden. De band bestaande uit Renzo (zang), Jelle (gitaar), Ophir (bas) en Luc (drums) heeft in 2017 Groeispurt gewonnen en daarmee een plek op Waterpop veroverd. Ze zijn regelmatig te zien op verschillende regionale poppodia. Hiernaast kan men binnenkort de eerste demo EP van de band verwachten waarop de kenmerkende energieke Dad’s Amaryllo spirit terug te horen zal zijn.

Bekijk programma