Crazy Little Things

×

Let op! Dit concert is meerdere malen verplaatst. Vanwege de versoepelingen is in overleg met de band besloten om de middag- en de avondshow op 2 oktober samen te voegen. Dit betekent dat de middagshow komt te vervallen. Heb je kaarten gekocht voor de middagshow dan blijven deze geldig voor het concert in de avond. Ben je niet in de gelegenheid om het concert ’s avonds bij te wonen? In dat geval kun je je kaarten retourneren via Ticketmaster.

Crazy Little Things

A Tribute To Queen - avondshow 19:30 uur
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Voorverkoop: 23,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: -
Bestel tickets

Informatie

48 jaar na de oprichting van de band is Queen groter dan ooit tevoren!! Zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken startten Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On ligt ongeveer dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door dit tijdperk waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband aller tijden.

Natuurlijk worden tophits als Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook andere stukken uit Queen’s backcatalogus niet vergeten. De leden van de band zijn stuk voor stuk diehard Queen-fans, wat duidelijk hoorbaar is. Bombastische sound, oog voor detail en ingenieuze koorarrangementen verpakt in een wervelende liveshow. Met groot respect voor Queen eren Crazy Little Things hun helden. “Je kunt alles doen met mijn muziek, maar maak me niet saai”, was een van de laatste woorden van zanger Freddie Mercury, hij stierf helaas in 1991. Negenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor jong en oud!
Fotocredit: Don Crusio

Hoe ziet een ‘Corona-proof’-show er in de Boerderij uit?

 

Bekijk programma