Cordovas

Cordovas

+ special guest Joe Nolan
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 23,-
Bestel tickets

Informatie

Pak de samenzang van Crosby, Still & Nash en de songwriting van bands als The Allman Brothers en je krijgt de nieuwe Americana sensatie Cordovas. Deze country helden hebben in hun thuishaven Nashville al een cultstatus verworven. Hun nieuwe album "That Santa Fe Channel" (2017) krijgt net als hun titelloze debuut lovende recensies. Beide albums zorgen bij menig liefhebber van rechtgeaarde Americana voor kippenvel.

De samenzang van Cordovas is verbluffend. Fris en van deze tijd, terwijl voorbeelden als Crosby, Stills & Nash, The Eagles of The Band nooit ver weg zijn. Hun albums staan vol met fraaie songs en verbluffende samenzang, die niet onopgemerkt bleven bij gerenommeerde media. In 2017 werden ze in de Amerikaanse Rolling Stone getipt als een van de tien country-acts die je zou moeten gaan zien.

 

Voorprogramma

Joe Nolan

Joe Nolan wordt wel het ‘roots rock wonderkind’ genoemd. Dankzij zijn ijzersterke debuutalbum “Goodbye Cinderella” (2011) werd hij genomineerd voor de ‘Canadian Folk Music Award Emerging Artist of the Year’, ontving hij een platendeal en kreeg hij de kans om in Nashville te werken met een aantal van de meest gerespecteerde figuren van de industrie, waaronder Colin Linden, Marco Giovino (Robert Plant, Norah Jones) en John Whynot (Lucinda Williams, Blue Rodeo). Ook opvolger “Tornado” (2014) ontving lovende recensies. Inmiddels is zijn derde album “Cry Baby” (2018) een feit.

http://www.joenolanmusic.com/
Bekijk programma