Copyright©Hans Vermeulen (Uitverkocht)

×

Let op! Dit concert is volledig uitverkocht. Er worden geen kaarten meer aan de dagkassa verkocht.

Copyright©Hans Vermeulen (Uitverkocht)

A Tribute met o.a. Anita Meijer, Jan Rietman, Edward Reekers, Tineke de Nooij e.v.a.
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 15:00
  • Voorverkoop: 17,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 19,-

Informatie

Hans Vermeulen was een icoon. De zanger en componist overleed op 9 november 2017 plotseling in Thailand, waar hij in de jaren ’90 naartoe was geëmigreerd. Het tragische nieuws raakte velen. Hans was zeer geliefd, niet alleen als muzikant maar ook als persoon. Onder de naam Copyright©Hans Vermeulen organiseren zijn vrienden een muzikale herdenking.

Een indrukwekkende lijst muzikale vrienden brengt een eerbetoon aan Hans Vermeulen, waaronder: Anita Meyer, Jody Pijper, Jan Rietman, Bert Heerink, Ton op ’t Hof, Dianne Marchal, Polle Eduard, Len Bouman, Beau Wassenbergh, Hans Jansen, Lex Bolderdijk, Andre Sommer, Martha Pendleton, Ron Knoester, Eric Tagg, Tim Vermeulen, Edward Reekers, Shell Schellenkens, Marcel Schimscheimer, Juan Antonio Caffiero, Erik Westra, Suzanne Michels en Dennis Pajic.

Hans Vermeulen was een sleutelfiguur in de Nederpop. Met zijn band Sandy Coast had hij al in de jaren ’60 hits als ‘I See Your Face Again’. In de jaren ’70 richtte Hans Rainbow Train op met bandleden als Jan Rietman, Dianne Marchal en Anita Meyer. Vermeulen stond als producer aan de wieg van de successen van Margriet Eshuijs, Hans de Booij en Ruth Jacott. De presentatie van de middag is in handen van zijn goede vriendin en radiopresentatrice Tineke de Nooij.