Cheek to Cheek

Cheek to Cheek

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

In 2004 staken vier ervaren muzikanten de koppen bij elkaar. Na bijna dertig jaar heftige rock ’n roll en soul te hebben gemaakt, hadden ze allemaal zin in hetzelfde: terug naar de basis. Akoestische muziek maken en mooie meerstemmige koortjes zingen.

Het werd semi-akoestisch, en sinds 2013 spelen ze weer wat steviger, met drummer Eric Pronk erbij. Muziek om naar te luisteren, maar ook om op te swingen: Stones, Little Feat, Van Morrison, Animals, Bowie, Bob Marley, het zit er allemaal in. En dat allemaal gebracht in een bezetting van twee gitaren, akoestische bas, drums en meerstemmige zang.

De band speelde in 2015 in het voorprogramma van De Dijk en was te zien en horen op vele grotere en kleinere feesten en festivals, maar ook op illustere muziekpodia als De Paap en De Pater in Den Haag. Ook maakten ze onder meer een succesvolle tournee door Frankrijk.

Cheek to Cheek bestaat uit Grace van der Eijk (akoestische bas en zang), Jaapjan de Back (akoestische gitaar en zang), Theo Overgaauw (gitaar), Eric Pronk (drums) en Jan Dobbe (leadzang).

Bekijk programma