A Chaka Khan Tribute

×

Let op! Op vertoon van je ticket voor het concert van Judith Hill op zondag 13 januari kun je GRATIS naar ‘35+ Dance presents: A Tribute To Chaka Kahn’ op vrijdag 25 januari in de Boerderij. Kortom, twee concertavonden voor de prijs van één! Bewaar je kaartje dus goed. Lees meer.

A Chaka Khan Tribute - 35+ Dance Special

35+ Dance Special
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 21:00
  • Voorverkoop: 20,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 21,-
Bestel tickets

Informatie

De eerste 35+ Dance Special van 2019 staat in het teken van Soul & Funk. De CreativeColors zaal wordt omgetoverd tot een funky discotheek en op het grote podium brengt een All Star band een ode aan zangeres Chaka Khan. Tussen de sets door kun je heerlijk dansen op soul, funk en disco muziek.

Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan. Het gezicht van deze band is Lady Shaynah, een geweldige zangeres met een prachtig stemgeluid en zeer energieke podiumpresentatie. Ze werd eerder benoemd tot Radio 6 Soul & Jazz Talent! Dé perfecte match voor deze tribute. Shaynah wordt begeleid door 10 muzikanten die behoren tot de top van de Nederlandse jazz scene. Ze zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium, spelen bij namen als Jared Grant, Marutyri, Metropole Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, reizen de hele wereld over met verschillende bands, leven van en voor de muziek, en als belangrijkste: Ze hebben een grote passie voor soul, funk en disco muziek, en met name het repertoire van Chaka Khan!