Ominous & Callous Intent

Ominous & Callous Intent

JeePee's metal bandmiddag
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Uit de krochten van de oefenruimtes van JeePee komt regelmatig lokaal talent bovendrijven, dat we vervolgens mogen aanschouwen in het Podiumcafé.

Pop, blues, funk of hardrock, alle stijlen zijn welkom in het café, als ze maar plezier hebben in muziek maken. Vanmiddag zijn dat de metalbands Ominous en Callous Intent, en wordt het een middagje metal!

Optredens van:

Ominous

Ominous is een metalband uit Zoetermeer en omgeving, die hun eigen muziek omschrijft als een vortex van geluid. De vier muzikanten combineren verschillende stijlen van metal.

Zware riffs gaan gepaard met een melodische speelstijl, met hier en daar gierende uithalen. Heldere momenten van cleane zang en gitaar vormen een contrast met de anders zo diepe, zware geluid van de band. De vocalen worden verdeeld tussen de bassist en de 2 gitaristen. Hun ‘old school’ manier van spelen en live opnemen (zonder clicktrack of andere productionele trucs) resulteert in een rauwe sound zonder compromissen.

Ominous is|: Randy Munshi – gitaar en zang, Shivant Jhagroe – gitaar en zang, Michiel Noordhuizen – drums, Martijn Barendregt – basgitaar en zang

 

 

Callous Intent

Callous Intent ontstaat na het uiteenvallen van Priapis eind november 2016. Onder de nieuwe naam Callous Intent en met een nieuwe drummer, Maus Watervoort (ex-LWS inc), gingen ze begin 2017 aan de slag met een paar oude Priapis nummers, nieuwe nummers en een paar covers om te ontdekken waar de stijl ligt. Binnen korte tijd werden in de oefenruimte 10 nummers uitgezocht en kon er weer woden opgetreden! De muziek is een combi van thrash en deathmetal.

Callous Intent is : Marcel Braat – zang, Evert de Jong – gitaar, Danny Schmidt – gitaar, Renzo de Hoog – bas, Maus Watervoort – drums

Bekijk programma