British Invasion

British Invasion

Oasish, MUSEST, Frendz Ferdinand & reEDITORS
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Voorverkoop: 21,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-
Bestel tickets

Informatie

Onder de naam British Invasion wordt een ode gebracht aan de Britpop en Indierock scene! Bands als Oasis, Muse, Editors en Franz Ferdinand groeide in de jaren '90 uit tot wereldacts. Ze hebben velen geïnspireerd om hun droom waar te maken. Slechts enkele tribute bands weten internationaal door te breken. Oasish, MUSEST, reEDITORS en Frendz Ferdinand behoren tot deze selecte groep! Lees hieronder meer en overtuig jezelf door een blik te werpen op de video's van hun live performances.

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

Frendz Ferdinand 19:30 - 20:10
reEDITORS 20:25 - 21:05
MUSEST 21:45 - 22:45
Oasish 23:10 - 0:10

(Tijden onder voorbehoud. Aan dit tijdschema kunnen geen rechten worden ontleend).

Optredens van:

Oasish (UK)

Sinds de oprichting in 2004 heeft Oasish de tribute-wereld veroverd. Ze werden meerde malen verkozen tot no. 1 Oasis tribute bij de National Tribute Awards. De aandacht voor detail is ongelooflijk en velen hebben hen begroet als zijnde beter dan het echte werk! Zo stond de band in zalen als het Wembley Stadium, The National Indoor Arena en Manchester Academy. Elk jaar is de band een vast onderdeel van de line up van het wereldberoemde Glastonbudget Festival. Oasish werkte samen met grote namen als Peter Kay, Jools Holland, Clint Boon (Inspiral Carpets), Dodgy en zelfs met Shaun Ryder van The Happy Mondays. De band gaat tot in detail, hun instrumenten, versterkers, kleding etc.. zijn 1 op 1 dezelfde als Oasis zelf gebruikt.. geen kopietjes, maar the real deal!

https://www.oasish.co.uk/

MUSEST (NL)

Goede MUSE tributebands zijn moeilijk te vinden. Dit komt omdat het bijna onmogelijk is om dezelfde synergie en energie te leveren dan het wereldberoemde rock trio. MUSEST is de enige MUSE tributeband die hier tot in staat is. Elk nummer wordt gebracht met passie en technische perfectie. In combinatie met een overweldigende live-performance, maken MUSEST zonder twijfel, ‘s werelds beste MUSE tribute! Ze verbazen iedereen met hun strakke spel en perfecte imitatie van de Muse sound. Met nummers als ‘Time is running out’, ‘Supermassive black hole’, ‘Uprising’ en ‘Survival’ zal deze band uit Nederland haar show presenteren met waar respect voor MUSE.

http://www.musest.nl/

Frendz Ferdinand (NL)

Frendz Ferdinand werd opgericht door zes muzikale vrienden met een voorliefde voor de muziek van de Schotse rockband Franz Ferdinand. “Frendz Ferdinand” is een eerbetoon aan hun Schotse helden. Nu is Frendz Ferdinand klaar om de podia te rocken met de altijd herkenbare, aanstekelijke en opbeurende songs van Alex, Nick, Robert en Paul. Frendz Ferdinand brengt je een energieke live-uitvoering, inclusief alle beroemde Franz Ferdinand-nummers die over de hele wereld bekend zijn. Songs als ‘Right Thoughts’, ‘Right Words’, ‘Right Action’ en Right NOW zullen niet ontbreken!

http://frendzferdinand.nl/

reEDITORS (NL)

ReEDITORS zette in 2012 de tribute scene en vele festivals op hun kop met een verbazingwekkende liveset met alle favorieten van de fans. De muzikanten van deze band spelen al sinds 2005 samen en rockten al door heel Europa heen. Met het altijd vertrouwde geluid en gevoel zetten de ReEDITORS een energieke liveset neer met alle hits van hun helden the Editors.

https://reeditors.com/