AFGELAST - Brand X

×

Brand X heeft alle Europese shows gecanceld. Voorlopig komt er geen nieuwe datum dus kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk hun geld terug via Ticketmaster.

AFGELAST - Brand X - Reunion Tour

+ support Gabriel Played Live by Brian Cummins
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 40,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 41,-

Informatie

De Britse pioneers in fusion jazzrock, Brand X met bassist Percy Jones toeren momenteel succesvol door de VS met hun ‘Reunion Tour en zij komen binnenkort naar de Boerderij.

Fusion jazzrock band Brand X was in de jaren 70 een sideproject van Phil Collins, voordat hij solo succesvol werd. Brand X is in de loop der jaren altijd nieuwe muziek blijven produceren, ook zonder Collins. In 2016 besloten zij weer op pad te gaan, met Percy Jones uit de originele line-up. The Reunion Tour startte in Noord-Amerika en ook in 2017 en 2018 bleven zij toeren. Ook werd het live-album “But Wait … There’s More“ uitgebracht. In 2018 volgde er nog een live-album, genaamd “Locked & Loaded” plus hun eerste Blu-ray “Live From The Rites Of Spring Festival”.

Line-up: Percy Jones, Kenny Grohowski, Chris Clark, Scott Weinberger & Alex Machacek (UK reunion, Planet X)

Voorprogramma

Gabriel Played Live by Brian Cummins

Brian Cummins kennen we als de charismatische zanger van The Carpet Crawlers en Mick Pointers Marillion’s Script For A Jesters Tear. Vandaag kruipt hij in de huid van Peter Gabriel. Gewapend met een gitaar en een berg effectapparatuur, zal Brian nummers als ‘Sledgehammer’, ‘Games Without Frontiers’ en ‘Solsbury Hill’ vertolken op de van hem bekende wijze. Dus de perfecte concertavond voor alle fans van Peter Gabriel en Engelse humor.

http://www.carpetcrawlers.com/the-band/brian-cummins/
    Bekijk programma