Guy Verlinde & the Mighty Gators

×

Let op! Het is niet mogelijk om kaarten voor Blues op zondag in de voorverkoop te kopen. Kaarten kunnen vanaf 14.00 uur worden gekocht aan de dagkassa op de dag van het concert.

Guy Verlinde & the Mighty Gators

Blues op zondag
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Dagkassa: 7,50

Informatie

Aan alle mooie verhalen komt een einde. Na een intense periode van 10 jaar non-stop toeren in binnen- en buitenland heeft de Belgische bluestrots Guy Verlinde & The Mighty Gators hun ‘Last Waltz’ ingezet met een uitgebreide afscheidstournee.

In 2018 vierde de Gentse bluesman niet enkel 20 jaar ‘on the road’ als muzikant, maar ook het 10-jarig jubileum van zijn band met een ‘Anniversary Tour’ en met hun nieuw album ‘X’. Het leek de band dan ook beter om zich na dit boerenjaar vol hoogtepunten te herbronnen over de toekomst en eruit te gaan met een grote knal. Tijdens deze afscheidstournee nemen ze hun publiek nog één keer mee doorheen hun rijk gevulde muzikale oeuvre en kan je nog een laatste keer genieten van hun energieke performance. Dit concert is een must see voor iedereen die de band door de jaren heen een warm hart toedroeg.

Bekijk programma