Blues op zondag met Thomas Toussaint Band

×

Het is niet mogelijk om kaarten in de voorverkoop te kopen. Kaarten voor Blues op zondag zijn beschikbaar aan de dagkassa. Kaarten kosten 8 euro per stuk.

Thomas Toussaint Band

Blues op zondag
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Dagkassa: € 8,-

Informatie

De gemeenschappelijke passie voor blues- en rootsmuziek leidde ertoe dat vier jonge muzikanten uit verschillende windstreken elkaar vonden met als resultaat de ‘Thomas Toussaint Band’. De bronnen waaruit deze vierkoppige formatie hun inspiratie tappen zijn Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans R&B.

De band speelt met een ontembare gedrevenheid de blues zoals die bedoeld is maar voegen hier ook hun eigen interpretatie aan toe. Vanuit hun passie voor de blues wil deze band laten zien dat blues actueel is voor iedere leeftijd van 18 tot 80.

De Thomas Toussaint Band bracht een eerste EP genaamd “Groovin’ On Up” uit in juli 2016. Thomas Toussaint nam in maart dit jaar een Award in ontvangst voor Beste Blues Harmonicaspeler van Nederland 2016. Verwacht van deze viermansformatie een spetterende set blues- & rootsmuziek waarin ze de grenzen opzoeken zonder daarmee de context en de essentie van het genre te verliezen.

De band: Thomas Toussaint – zang & harmonica; Harm van Essen – gitaar; Paolo de Stigter – drums; Dirk Wagensveld – bas.

Bekijk programma