JJ Sharp & The Salty Dog

×

Let op! Het is niet mogelijk om kaarten voor Blues op zondag in de voorverkoop te kopen. Kaarten kunnen vanaf 14.00 uur worden gekocht aan de dagkassa op de dag van het concert.

JJ Sharp & The Salty Dog

Blues op zondag
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Dagkassa: 8,00

Informatie

JJ SHARP (Jan J. Scherpenzeel) is bluesman van het eerste uur met ruim 40 jaar ervaring in diverse succesvolle formaties zoals o.a. Mountbatten, Blazing Aces en OBERG. Van 2005 tot 2015 was hij frontman, zanger, harmonicaspeler, componist en motor van de Twelve Bar Blues Band (12BBB).

JJ Sharp heeft een goed doorleefde Bluesstem. In combinatie met heerlijk mondharmonicaspel weet hij het publiek in extase te brengen. In 2010 werd JJ genomineerd voor beste blueszanger door de Dutch Blues Foundation; in dat zelfde jaar ontving hij met de 12BBB de award voor beste bluesband.
Na 10 jaar met de Twelve Bar Blues Band, en daarna een doorstart met de JJ Sharp Band besloot Jan in 2018 om te stoppen met de JJ Sharp Band en zodoende meer tijd te kunnen besteden aan een nieuw muzikaal project. JJ Sharp & The SaltyDog brengt een zeldzame mix van krachtige nummers afgewisseld met rauwe blues en rustige ballads.
Een band die boeit van begin tot het eind van de show!

JJ Sharp (Jan J. Scherpenzeel) – lead vocals & harmonica; Alex Buiting – lead guitar; Eddy van de Bunte – keys; Alex Bongers – bass; Maarten Kooymans – drums.