Big Big Train - BIS Concert

×

Let op! Dit concert vindt plaats in het Stadstheater in Zoetermeer. Er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Big Big Train - BIS Concert

+ support Robert Berry's 3.2
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Voorverkoop: 45,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 46,-
Bestel tickets

Informatie

Onder de naam BIS (Boerderij in Stadstheater) presenteert Cultuurpodium Boerderij zo nu en dan bijzondere concerten in een seated-setting. Op 20 juli is de Britse progrock band Big Big Train te zien in het Stadstheater. Hun shows zijn een ware sensatie. Kortom, een aanrader voor elke progliefhebber!

Met de volledige line-up van de band plus een koperensemble brengen zij hun nummers op een dynamische en spannende wijze. Indrukwekkende graphics en video’s versterken hun filmische en verhalende show. Gezamenlijke liefde voor de muziek van o.a. Genesis en Van der Graaf Generator bracht Big Big Train al in 1990 bij elkaar. Sinds hun nieuwe start in 2009 kreeg de band pas echt vorm en ook succes. Ze wonnen vier keer de Progressive Music Award, bereikten nummer één in de UK Rock-albumlijsten met hun album Grimspound (2017) en ook hun nieuwe album, Grand Tour (2019) gooit hoge ogen in de UK Album Charts.

Voorprogramma

Robert Berry's 3.2

Robert Berry, is een multi-instrumentalist en producer uit Amerika, die albums heeft opgenomen met Steve Howe (Yes), Geoff Downes (Yes, Asia) en niet te vergeten met Keith Emerson & Carl Palmer. Met de laatste twee was hij op tour om het album “To The Power Of Three” te promoten. In 2019 verscheen het album “3.2 – The Rules Have Changed” met hierop de laatste stukken die Keith Emerson schreef. Robert Berry’s 3.2 live band bestaat naast Berry (bas en zang) uit drummer/zanger Jimmy Keegan (ex Spock’s Beard), Andrew Colyer (Circuline, Cell 15, Prog Rock Orchestra) op toetsen en gitarist Paul Keller (die deel uitmaakte van 3 live band met Berry, Emerson en Palmer).

http://www.robertberry.com/
Bekijk programma