Bevrijdingsfestival 079

Bevrijdingsfestival 079

Livestreams van Typhoon, Rondé en Son Mieux
  • Zaal open:
  • Aanvang: 19:30
  • Dagkassa: gratis stream

Informatie

Bevrijdingsfestival wordt dit jaar online gevierd! Netwerk Zoetermeer, Stadstheater Zoetermeer en Cultuurpodium Boerderij zorgen voor een heel tof programma. Vanuit de Boerderij kun je vanaf 19:30 uur genieten van livestreams van niemand minder dan Typhoon, Rondé, Son Mieux en PlusSupportAct.

Klik HIER om de streams te bekijken.

Optredens van:

19:30 uur - Rondé

De avond zal starten met de band Rondé. De vierkoppige Nederlandse indiepopband Rondé brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn ze zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio.

https://www.rondeofficial.com/

20:45 uur - Typhoon

Met Typhoon als headliner belooft het als vanouds in de avond weer dansen geblazen. Samen met zijn ijzersterke band en zijn nieuwe album “Lichthuis” op zak kan hij niet wachten om weer samen te zijn met het publiek. Na grote livestreams als De Vrienden van Amstel Live en de Streamers is het nu tijd voor Zoetermeer! Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en laat je bewegen van klein en intiem tot een energetisch spektakel.

https://www.mctyphoon.nl/

22:00 uur - Son Mieux

Als afsluiter van 5 mei zie je Son Mieux, de zeskoppige band uit Den Haag rondom singer-songwriter Camiel Meiresonne. Na het succes van de eerste EP “Vice Versa”, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum “Faire de Son Mieux” uit. Op dat album staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal, als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading.

https://sonmieux.com/

Entre'acte - PlusSupportAct

Tussen de andere bands door speelt PlusSupportAct. Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend.Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adembenemend. Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas!

https://www.plussupportact.nl/
Bekijk programma