Foo Fighters Tribute

Foo Fighters Tribute

By Best Of Foo + support SpeakEasy
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 19,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 21,-
Bestel tickets

Informatie

Foo Fighters is één van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Met hun energieke podium act zijn ze gigantisch populair, mede door frontman Dave Grohl. Best of Foo onder leiding van frontman Andrew Elt (ex- Sleeze Beez, 7 Miles To Pitssburgh), is een tribute band die beschikt over de power die de ‘Foo’s ook uitstralen. Nummers als ‘Rope’, ‘My Hero’, ‘DOA’, ‘All My Life’ ze komen allemaal voorbij.

Best of Foo combineert pure power met ingetogen momenten en schakelt daarmee moeiteloos tussen de stijlen die Foo Fighters zo kenmerken. Andrew Elt wordt deze avond bijgestaan door drummer Lambert van den Munckhof, bassiste Natasja ‘Pebbles’ Thijssen en gitaristen Erik van der Ven en Tom Verstegen.

Voorprogramma

SpeakEasy

De Haagse rock ’n roll band SpeakEasy warmt het publiek op. De band werd in 2016 opgericht en is nu al niet meer weg te denken uit het Haagse rocklandschap. Door de perfecte mix van scheurende gitaren, stevige drums en catchy zanglijnen zorgt SpeakEasy voor een energieke performance.

http://speakeasyofficial.nl/